Rezultate canine

 

EUROPEAN CHAMPION 2015
WORLD JUNIOR CHAMPION AND BEST JUNIOR 2015
WORLD CHAMPION 2011

WORLD JUNIOR CHAMPION 2009
BEST JUNIOR RADUNO WDS MILANO 2015
EUROPA VICE-JUNIOR CHAMPION 2013 
BEST JUNIOR MALE RADUNNO DELL ANNO ITALY 2012
Eurasia Junior Ch 2010 & Best Junior ( Russia)

Eurasia Junior Ch 2012 & Best Junior ( Russia)

5 x USA Champion ( AKC)
USA Grand Champion

Europa Champion Kortrijk ( Belgia)
Exc4 World Dog Show Junior 2009 ( Bratislava)
European Dog Show 2008 Cl.Juniors ( Exc 6 out of  34 the juniors)
Euro Club Show 2008 Budapesta RCAC
Euro Club Show 2008 Budapesta - Exc 3

Euro Club Show 2010 Celje - Winner Ch.Class

Exc 3 Europa Ch 2010 Interm Class

Top Dog Cane Corso 2009 ( Mexic)

Ch. Mexic
Ch. International America
Radunno Club Russia - VP2
Ch.Suedia
BIS 3 Suedia

Ch.Romania

Ch.Romania Cum Laudae

Ch.Romania Junior

National Club Champion

Junior National Club Champion

Ch.Rusia
Ch.Belarus
Ch.Letonia
Ch.Ukraina
Grand Ch. Ukraina
Ch.Bulgaria
Ch.Jun. Bulgaria
plus \"N\" CAC , CACIB si BOB in European rings

 

Animalele au avut mereu un loc special in inima mea, de-a lungul copilariei  am avut diverse animale, pesti, pasari, rozatoare ... lectiile mele de responsabilitate care m-au facut demn sa dau frau liber pasiunii mele pentru CAINI. Timpul pe care l-am petrecut inainte sa cresc aceasta rasa minunata nu a fost decat o lunga cautare a rasei complete, care sa intruneasca calitati temperamentale si corporale in viziunea mea : perfecte. Primul eye-contact a fost stabilit in anul 1995 cand rasfoind reviste de specialitate din Italia cu rasele lor omologate si in curs de omologare , am vazut ce cautam de ceva timp: rasa care are totul la pachet ....temperament puternic dar nu dominant.....un caine puternic dar nu greoi ....un caine de familie prin excelenta....un cane corso corect educat si socializat nu va face niciodata probleme. 

 

       Dar cum in 1995 aveam doar 15 ani ideea de a-mi lua un exemplar dintr-o rasa care era destul de rara la vremea aceea si sa numai vorbim ca nu existau mijloacele financiare la vremea aceea am ramas doar cu gandul la acea poza din revista astfel ca abia 8 ani mai tarziu m-am hotarat sa-mi indeplinesc visul si asa am ajuns  cu trenul la Cluj la canisa white paloma a D-lui Torok si am achizitionat-o pe Ivet sau Kali cum o strigam eu , o femela cu un devotament  fantastic . Odata ce am achizionat-o pe Kali deja rotitele fusesera puse in miscare ......incepea nebunia!

 

     Un an mai tarziu in 2003 eram in Rimini ajuns acolo cu autocarul dupa un drum foarte greu . Eram la canisa Porta Dipinta detinatoarea si producatoarea triplului Ch Mondial Cheno a lui Mariano di Chicco care ulterior mi-a devenit si un bun prieten. De aici am adus 2 masculi Ro.Jun. Ch Asslan fiul lui Cheno si Ch. Fargos un mascul care a transmis in produsii lui temperament de exceptie , corp foarte corect si miscare.
     Dar adevaratul succes al acestei vizitei a fost ca l-am vazut pe tanarul la vremea accea si a regretatului acum Ares dei Silvanbull un mascul ce a facut istorie ca si reproducator . Astfel ca in 2004 am facut monta intre Ivet si Ares de altfel Ivet fiind una din primele montate  cu Ares.
 

Din aceasta combinatie s-a nascut practic canisa mea , de ce spun asta?

 

     Din cuib s-a nascut printesa mea , fondatoarea canisei mele si a trade markului Dvdoa line ....una din cele mai bune reproducatoare din ultimi ani din Europa .....Ania Valle degli Orsi Ali sau cum imi place mie sa-i spun \" mother of all\"
in 2005 am importat din italia femela Amanda care a fost montata cu Ch reproducator Buccanner Cacobes din acest cuib au iesit frati \"Ci-Po\" adica JCh Capo si unul din preferatii mei campionul national de club  si cel mai bun cane corso 2006 Ch Cico
In anul 2006 am facut monta intre Ania si Fargos si asa cum ma asteptam a fost un cuib de excpetie din care i-am obtinut pe puternicul Emir Ch suedia si Cila Vice Ch Nationala Club 2007.

 

     In  2007 o noua monta de exceptie din acceasi Ania si Mefisto Rosso Malpelo din care l-am obtinut pe unul din cei mai buni masculi nascuti in romania Gino Ch Romania,Ch Jun Romania si Bulgaria , loc 6 Campionatul European clasa juniori 2008 , calificativ Excelent campionatul mondial 2009 , de 2 ori la rand cel mai bun mascul cane corso din tara la campionatul national de club 2008 si 2009 , 7 x jbis / bis , tot din acest cuib le-am obtinut si pe excelentele femele Gali si Gina. Tot in 2007 a fost un moment crucial pt evolutia programului nostru pt ca am importat din sudul Italiei din regiunea Manfredonia - leaganul rasei- pe cvasinecunoscutul Birra Re Manfredi care ulterior a devenit unul din cei mai de succes masculi din Europa , Birra este ch in 5 tari si tatal Ch Mondiale Juniori 2009.

 

   2009 a fost anul marilor succese pt canisa mea astfel ca la campionatul mondial desfasurat la Bratislava am reusit ceea multi multi viseaza si putini reusesc .....astfel ca femela nascuta in canisa mea in 3 generatii si bineinteles o nepoata de Ania a obtinut titlul de CAMPIOANA MONDIALA DE JUNIORI ....Ninette este numele ei .....iar ca povestea sa fie si mai frumoasa loc 4 mondial in aceeasi clasa cu Ninette a fost ocupat tot de o femela produsa de noi si sora de tata cu Ninette.....Perla Nera ....fiind prima oara cand o clasa de campionat mondial este dominata cu autoritate de catre o canisa din Romania pt ca in aceeasi clasa femela Nomarossa produsa in canisa mea obtine si ea calificativul maxim.
   De asemenea in acelasi an la Campionatul National DMC sub arbitrajul unuia din cei mai mari specialisti cane corso Danilo Giorgio am dominat clar,  castigat titlurile de Campion National de Junior masculi si femele si Campion National si BOB de asemenea JBIS si BIS.

 


Dupa mai mult de 8 ani de activitate in care noi am fost primii care am introdus in tara exemplare importate direct din Italia si tot primii am fost care au facut monte la reproducatori de exceptie din Italia putem spune ca programul nostru este unul de succes si mari realizari atat la nivel national cat si international.