Rezultatele canisei dupa mai mult de 10 ani de activitate ne fac sa credem ca suntem pe drumul cel bun iar cainii nascuti la noi sau care provin din cainii nostrii castiga in ringurile din toata lumea ( Europa , Asia , America de Nord si America de Sud)

 

 

 

CAMPIOANA MONDIALA  2011

CAMPIOANA MONDIALA JUNIORI 2009
CAMPION JUNIORI RADUNNO DELL ANNO 2012 ITALIA
EUROPA VICE JUNIOR CHAMPION  2013

Eurasia Junior Ch 2010 & Best Junior ( Russia) !!!!!

Eurasia Junior Ch 2012 & Best Junior ( Russia) !!!!!

USA Champion ( AKC)

Europa Champion Kortrijk ( Belgia)
Exc4 World Dog Show Junior 2009 ( Bratislava)
European Dog Show 2008 Cl.Juniors ( Exc 6 out of  34 the juniors)
Euro Club Show 2008 Budapesta RCAC
Euro Club Show 2008 Budapesta - Exc 3
Ch. Mexic 
Ch. International America
Radunno Club Russia - VP2
Ch.Suedia
BIS 3 Suedia

Ch.Romania

Ch.Romania Cum Laudae

Ch.Romania Junior

National Club Champion

Junior National Club Champion

Ch.Rusia
Ch.Belarus
Ch.Letonia
Ch.Ukraina
Grand Ch. Ukraina
Ch.Bulgaria
Ch.Jun. Bulgaria
plus "N" CAC , CACIB si BOB in show-urile Europene

 


Animalele au avut mereu un loc special in inima mea, de-a lungul copilariei  am avut diverse animale, pesti, pasari, rozatoare ... lectiile mele de responsabilitate care m-au facut demn sa dau frau liber pasiunii mele pentru CAINI. Timpul pe care l-am petrecut inainte sa cresc aceasta rasa minunata nu a fost decat o lunga cautare a rasei complete, care sa intruneasca calitati temperamentale si corporale in viziunea mea : perfecte. Primul eye-contact a fost stabilit in anul 1995 cand rasfoind reviste de specialitate din Italia cu rasele lor omologate si in curs de omologare , am vazut ce cautam de ceva timp: rasa care are totul la pachet ....temperament puternic dar nu dominant.....un caine puternic dar nu greoi ....un caine de familie prin excelenta....un cane corso corect educat si socializat nu va face niciodata probleme.

De Vanzare

Disponibili pui din cuibul "M" della Valle degli Orsi AliDisponibili pui din super reproducatorul Jamal della Valle degli Orsi Ali  si frumoasa Hannah della Valle degli Orsi Ali  ( sora lui Ch. Hanno della Valle degli Orsi Ali) . Vezi detalii